TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI www.sharbektextil.ro

Prin folosirea site-ului www.sharbektextil.ro esti sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare de mai jos.

Accesand si utilizand site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri incheiate de catre  Dumneavoastra cu NUME FIRMA. (denumita in continuare si Societatea) sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site

Va informam ca NUME FIRMA. poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca aceste Conditii de Utilizare prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri iar continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare implica acceptarea deplina si fara conditii a modificarilor efectuate si a noilor Termeni si Conditii de Utilizare.

Colectarea de informatii personale

Informatiile Utilizatorilor Site-ului sunt confidentiale si vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu partenerii acestuia. Informatiile transmise de Utilizator se pot folosi de catre Societate pentru confirmarea comenzilor, promotii etc. Utilizatorii pot solicita in orice moment stergerea acestor date din baza de date in urma unei cereri formulate in scris si comunicate Societatii la adresa de e-mail sau la sediul acesteia.

Societatea nu poate fi trasa la raspundere pentru pierderea sau copierea informatiilor de catre persoane neautorizate avand in vedere modul in care sunt stocate si transmise datele cu caracter personal. Pe site, Utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea Contului si parolei personale. Societatea nu poate fi tinuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei Utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea Contului si parolei sale.

Societatea va respecta dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Cautari

Functiile de cautare oferite/puse la dispozitia utilizatorilor in scopul imbunatatirii functionalitatii site-ului. nu colecteaza informatii personale in urma operatiunilor de cautare, dar poate pastra si analiza istoricul cautarilor efectuate, in scopul de a identifica interesele clientilor si de a imbunatati continuu si constant serviciile oferite acestora.

De asemenea prezentul site poate include link-uri catre alte sit-uri aflate sau nu in proprietatea NUME FIRMA. iar NUME FIRMA. nu poate in niciun caz respensabil pentru continutul acestor site-uri, de asemenea NUME FIRMA. nu garanteaza niciun grad de protectie sau confindentialitate pentru aceste site-uri.

Utilizarea site-ului de catre persoane sub 18 ani

www.sharbektextil.ro nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Acestea, desi nu pot fi impiedicate, nu detin totusi dreptul de a trimite sau posta informatii in www.sharbektextil.ro, de orice natura ar fi acestea. Orice astfel de operatie va fi executata prin intermediul reprezentantului legal al minorului, acesta din urma fiind responsabil de actiunile minorului si poate raspunde de orice dauna produsa site-ului sau proprietarului site-ului.

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul de membru

Pentru a va inregistra ca membru este necesar sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al site-ului  este responsabilitatea dvs, orice activitate desfasurata sub numele de utilizator folosit de dvs fiind integral si exclusiv in responsabilitatea ta.

Pentru orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dvs de utilizator va rugam sa ne informati de indata.

Promotii si concursuri

NUME FIRMA. stabileste in mod independent regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului www.sharbektextil.ro sau prin alte mijloace de comunicare publica sau privata. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe www.sharbektextil.ro. De asemenea, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. www.sharbektextil.ro va actualiza constant disponibilitatea in stoc  a produselor pentru promotie, dar isi rezerva dreptul de a o intrerupe sau anula in orice moment fara nicio notificare prealabila.

Pretul produselor

Toate preturile aferente produselor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

In cazul platilor online NUME FIRMA. nu este/nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de catre client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.

Pretul poate fi modificat de catre NUME FIRMA.in orice moment, fara preaviz.

NUME FIRMA. atentioneaza asupra faptului ca exista cazuri cand, urmare a unor disfunctionalitati ale site-ului sau erori, pretul afisat pe site poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, NUME FIRMA. va informa clientu asupra pretului corect.

Plata produselor

In afara de cazul in care este agreat de catre NUME FIRMA. si client, proprietatea asupra produselor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea clientului in locatia indicata in comanda .

Plata produselor comandate se poate face pentru zonele:

BUCURESTI (sectoarele 2, 3 si 4), IALOMITA SI CONSTANTA

Ramburs – plata cu numerar la livrare;

Ramburs – plata cu card la livrare*

*Va rugam sa mentionati modalitatea de plata in momentul plasarii unei comenzi on-line sau telefonic.

contact@sharbektextil.ro.

Plata in numerar sau cu card la livrare

Plata cu numerar sau card se achita in lei catre reprezentantul care efectueaza livrarea, integral, in momentul primirii produselor.

Livrarea produselor

In BUCURESTI (sectoarele 2, 3 si 4), IALOMITA SI CONSTANTA se face exclusiv de catre echipa NUME FIRMA., astfel:

GRATUIT – daca valoarea (cu TVA) depaseste 200 RON, comenzi livrabile la o singura adresa;

Costul transportului (pentru comenzi sub 150 RON) este de 20 RON;

Costul de transport pentru comenzile livrabile la doua sau mai multe adrese se comunica punctual pentru fiecare comanda de catre reprez NUME FIRMA..

Termenul de valabilitate si data durabilitatii minimale a produselor

Produsele ce sunt comercializate prin www.sharbektextil.ro au, fiecare in parte, termenul de valabilitate oferit acestora de catre producatorul lor. Conform Reg EU 1169/2011, Anexa X, menționarea datei durabilității minimale nu este impusa în cazul vinurilor, vinurilor licoroase, vinurilor spumoase, vinurilor aromatizate si produselor similare obtinute din alte fructe decat strugurii, precum si al bauturilor care corespund codurilor NC 2206 00 obtinute din struguri sau din must de struguri si al bauturilor care contin 10 % sau mai mult alcool in volum.

Formular retragere www.sharbektextil.ro

Drepturile consumatorului/clientului

In deplin acord cu dispozitiile OUG nr.34/2014, www.sharbektextil.ro respecta si garanteaza urmatoarele drepturi ale consumatorului/clientului:

arespecta si garanteaza dreptul de optiune al consumatorului de a se include sau de a nu se include datele sale cu caracter personal in baze de date in vederea furnizarii de servicii de informatii privind clientii sau de registre ale clientilor, precum si in cazul in care acesta opteaza pentru includerea in registrul clientilor, indicarea datelor in cauza, in conformitate cu prevederile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, cu modificarile si completarile ulterioare;

bclientul beneficiaza de informare prealabila, prin modulele aplicatiei www.sharbektextil.ro, privind pretul total al produselor si serviciilor cu toate taxele incluse sau, in cazul in care pretul nu poate fi calculat dinainte în mod rezonabil data fiind natura produselor sau a serviciilor, modalitatea de calcul a pretului si, dupa caz, toate costurile suplimentare de transport, de livrare, taxele postale sau de orice alta natura sau, in cazul in care acestea nu pot fi calculate dinainte in mod rezonabil, mentionarea faptului ca aceste costuri suplimentare ar putea fi suportate de catre consumator, inclusiv perioada de valabilitate a ofertei sau a preturilor;

cclientul beneficiaza de informare prealabila privitoare la modalitatile de plata, livrare, executare, data pana la care www.sharbektextil.ro se angajeaza sa livreze produsele sau sa presteze serviciile si, dupa caz, procedura profesionistului de solutionare a reclamatiilor, acestea fiind regasite in Termeni & Conditii.

dclientul beneficiaza de exercitarea dreptului de retragere cu respectarea conditiilor, termenelor şi procedurilor de exercitare a dreptului respectiv, in conformitate cu dispozitiile legale, precum si formularul tipizat de retragere, identificat in aplicatia www.sharbektextil.ro; in acest sens conditiile si efectele exercitarii acestui drept de retragere sunt:

1Cu exceptia cazurilor identificate la pct.2 al acestui alineat, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decât cele prevazute in situatiile de mai jos:

i www.sharbektextil.ro nu este obligat sa ramburseze costurile suplimentare in cazul in care consumatorul/clientul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard oferita de www.sharbektextil.ro;

iiCu exceptia cazului in care www.sharbektextil.ro s-a oferit sa recupereze el insuşi produsele, consumatorul/clientul returneaza produsele sau le inmaneaza www.sharbektextil.ro sau unei persoane autorizate de www.sharbektextil.ro sa receptioneze produsele, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat www.sharbektextil.ro decizia sa de retragere din contract in conformitate cu procedura regasita la pct.3 al acestui alineat. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise inapoi de consumator/client inainte de expirarea perioadei de 14 zile.  Returnarea produselor de catre consumator/client se va face doar prin servicii de curierat avand in vedere natura produselor.

iiiConsumatorul/clientul suporta doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu exceptia cazului in care www.sharbektextil.ro accepta sa suporte acele costuri sau în care www.sharbektextil.ro nu a informat consumatorul ca aceste costuri trebuie suportate de consumator/client. In cazul contractelor in afara spatiilor comerciale, in cazul carora produsele au fost livrate la domiciliul consumatorului/clientului la momentul incheierii contractului, www.sharbektextil.ro preia produsele pe cheltuiala sa daca produsele, prin natura lor, nu pot fi returnate in mod normal prin posta.

ivConsumatorul/clientul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie sa fie descurajanta pentru consumator/client in a-si exercita dreptul de retragere. Indiferent de situatie, consumatorul/clientul nu este responsabil pentru diminuarea valorii produselor in cazul in care www.sharbektextil.ro a omis sa il informeze cu privire la dreptul de retragere in conformitate cu lit.d pct.1 de mai sus.

2Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la lit.d pct.1 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele:

icontractele de prestari de servicii, după prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului/clientului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre profesionist;

iifurnizarea de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care www.sharbektextil.ro nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

iiifurnizarea de produse confectionate după specificatiile prezentate de consumator/client sau personalizate in mod clar;

ivfurnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

vfurnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator/client;

vifurnizarea de produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

viifurnizarea de bauturi alcoolice al caror pret a fost convenit in momentul incheierii contractului de vanzare, a caror livrare nu poate fi efectuată inainte de 30 de zile si a caror valoare reala depinde de fluctuatiile de pe piata pe care www.sharbektextil.ro nu le poate controla;

viiifurnizarea de inregistrari audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate dupa livrare;

ixfurnizarea de ziare, periodice si reviste, cu exceptia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicatii;

xcontractele incheiate in cadrul unei licitatii;

xiprestarea de servicii de cazare, pentru alt scop decat cel rezidential, transport de marfuri, inchiriere de masini, catering sau serviciile privind activitatile de agrement, in cazul in care contractul prevede o data sau o perioada de executare specifica;

xiifurnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului/clientului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunoştinţă de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere.

3Procedura exercitarii dreptului de retragere obliga consumatorul/clientul ca inainte de expirarea perioadei de retragere, sa informeze www.sharbektextil.ro cu privire la decizia sa de retragere din contract. In acest scop, consumatorul/clientul poate alege una dintre urmatoarele variante:

ide a folosi modelul de formular de retragere regasit in cadrul aplicatiei www.sharbektextil.ro;

iide a face orice alta declaratie neechivoca in care isi exprimă decizia de retragere din contract.

4In aceste cazuri, www.sharbektextil.ro comunica consumatorului/clientului, fara intarziere, pe un suport durabil, confirmarea de primire a formularului de retragere/declaratiei neechivoce. Sarcina probei privind exercitarea dreptului de retragere in conformitate cu dispozitiile din prezentul alineat revine consumatorului/clientului.

5Exercitarea dreptului de retragere in conditiile mai sus regasite pune capat obligatiilor partilor contractuale, dupa caz:

ide a executa contractul la distanta sau contractul in afara spatiului comercial;

iide a incheia un contract la distanta sau in afara spatiului comercial, in cazul in care consumatorul/clientul a efectuat o comanda.

6Perioada de 14 zile stipulata la lit.d pct.1 de mai sus, expira de la:

idata incheierii contractului, in cazul contractelor de prestari de servicii;

iiziua in care consumatorul/clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator/client, intra in posesia fizica a produselor, in cazul contractelor de vanzare, sau:

Ain cazul in care consumatorul/clientul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat, ziua in care consumatorul/clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator/client, intra in posesia fizica a ultimului produs;

Bin cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese, ziua in care consumatorul/clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator/client, intră in posesia fizica a ultimului produs sau a ultimei piese;

Cin cazul contractelor pentru livrarea periodica de produse pe o perioada de timp determinata, ziua in care consumatorul/clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator/client, intra in posesia fizica a primului produs;

7Partile contractante isi indeplinesc obligatiile contractuale pe parcursul perioadei de retragere conform dispozitiilor legale incidente.

8Obligatiile care revin www.sharbektextil.ro in cazul respectarii de catre consumator/client a conditiilor/procedurii retragerii sunt urmatoarele:

i www.sharbektextil.ro ramburseaza toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea consumatorului/clientului, inclusiv, dupa caz, costurile livrarii, fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului in conformitate cu aspectele regasite la lit.d pct.3;

ii www.sharbektextil.ro ramburseaza sumele mentionate la lit.d pct.6/I folosind aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de consumator/client pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care consumatorul/clientul a fost de acord cu o alta modalitate de plata si cu conditia de a nu cadea in sarcina consumatorului/clientului plata de comisioane in urma rambursarii. Daca plata dispusa de consumator/client s-a facut prin banca, www.sharbektextil.ro va rambursa sumele in discutie utilizand acelasi cont din care a primit de la consumator/client sumele, cu conditia ca aceste date sa fie accesibile www.sharbektextil.ro pe baza extraselor de cont sau a ordinelor de plata comunicate de consumator/client, in caz contrar www.sharbektextil.ro va solicita lamuriri si indicatii de la consumator/client.

iiiFara a aduce atingere lit.d pct.6/I, www.sharbektextil.ro nu este obligat sa ramburseze costurile suplimentare in cazul in care consumatorul/clientul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard oferita de www.sharbektextil.ro.

ivCu exceptia cazului in care www.sharbektextil.ro s-a oferit sa recupereze el insusi produsele, in cazul contractelor de vanzare, www.sharbektextil.ro poate amana rambursarea pana la data receptionarii produselor care au facut obiectul vanzarii sau pana la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului/clientului conform careia acesta a trimis produsele catre www.sharbektextil.ro, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.

eTransferarea riscului. In cazul contractelor in care www.sharbektextil.ro livreaza produsele catre consumator/client, riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat consumatorului/clientului in momentul in care acesta sau o parte terta desemnata de acesta, alta decat transportatorul, intra in posesia fizica a produselor. Cu toate acestea, riscul este transferat consumatorului/clientului in momentul livrarii produselor catre transportator, daca transportatorul a fost insarcinat de catre consumator/client sa transporte produsele, iar aceasta optiune nu a fost oferita de catre www.sharbektextil.ro, fara a aduce atingere drepturilor consumatorului/clientului fata de transportator.

fConsumatorul/clientul va achita doar tariful de baza in cazul in care www.sharbektextil.ro opereaza o linie telefonica pentru a putea fi contactat prin telefon cu privire la contractul incheiat. Acest drept nu aduce atingere dreptului furnizorilor de servicii de comunicatii electronice de a taxa aceste apeluri.

gInainte ca un consumator/client sa incheie un contract sau sa accepte o oferta, www.sharbektextil.ro solicita consimtamantul explicit din partea consumatorului cu privire la orice plata suplimentara fata de pretul stabilit anterior pentru obligatia contractuala principala a profesionistului. In cazul în care www.sharbektextil.ro nu a obtinut consimtamântul expres al consumatorului, insa l-a dedus utilizând optiuni incluse in mod automat pe care consumatorul trebuie sa le respinga pentru a evita plata suplimentara, consumatorul poate pretinde rambursarea acestei plati. Daca consumatorul/clientul lanseaza comenzi pe platforma on-line www.sharbektextil.ro bifand acele optiuni vitale in configurarea comenzii propriu-zise, consimtamantul consumatorului/clientului este considerat expres si esential, obligand la plata consumatorul/clientul.

hToate termenele incluse in prezenta sectiune se interpreteaza drept termene exprimate in zile calendaristice. Daca un termen exprimat in zile se calculeaza din momentul in care intervine un eveniment sau se realizeaza un act, ziua in cursul careia a avut loc acest eveniment sau se realizeaza acest act nu se ia in seama la calculul termenului. In cazul in care ultima zi a termenului este o zi nelucratoare, www.sharbektextil.ro prelungeste termenul in mod corespunzator pana la momentul implinirii termenului intr-o zi lucratoare.

Limitari: Prezenta sectiune nu se aplica  contractelor avand ca obiect furnizarea alimentelor, bauturilor sau a altor bunuri destinate consumului casnic, livrate fizic de www.sharbektextil.ro care se deplaseaza frecvent si periodic la locuinta, resedinta sau locul de munca al consumatorului.

Securitatea informatiilor

www.sharbektextil.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. www.sharbektextil.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau e-mail-urile expediate de www.sharbektextil.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, www.sharbektextil.ro nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul. www.sharbektextil.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea, dar nu garanteaza securitatea sau stabilitatea software.

Responsabilitati privind produsele si serviciile

Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de autenticitate/garantie ale producatorilor. www.sharbektextil.ro nu va putea fi facut responsabil in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta www.sharbektextil.ro in maximum 48 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

În cazul în care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe timpul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor achitate catre www.sharbektextil.ro dar nu si alte despagubiri.

www.sharbektextil.ro nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, www.sharbektextil.ro isi asuma dreptul de a nu onora comanda in cazul in care respectivul produs nu este aprovizionat momentan. Clientul va primi inapoi banii incasati de www.sharbektextil.ro pentru respectiva comanda, bani ce vor fi rambursati in principal in aceeasi modalitate in care au fost incasati.

Declinarea garantiilor si limitari ale responsabilitatilor

www.sharbektextil.ro nu ofera nicio garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale.

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este proprietatea exclusiva a NUME FIRMA. Imaginile de pe site sunt strict cu titlu de prezentare, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

www.sharbektextil.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facut responsabil pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, folosire care nu este in acord cu destinatia produselor.

www.sharbektextil.ro nu poate fi facuta responsabila de orice eventuale complicatii generate Clientilor de incompatibilitatile produsului cu restrictii/interdictii de consum privitoare la Clienti, Clientul fiind singurul responsabil in acest sens.

www.sharbektextil.ro nu garanteaza si nici nu va putea fi considerat responsabil in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate.

NUME FIRMA. / www.sharbektextil.ro nu va fi facuta responsabila pentru orice paguba, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

Litigii

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.sharbektextil.ro si orice incercare de frauda va fi raportata fara intarziere autoritatilor competente. Toate litigiile vor fi solutionate pe cale amiabila in maxim 30 de zile calendaristice de la aparitia starii conflictuale. Daca litigiul nu poate fi solutionat amiabil, litigiul va fi solutionat de catre instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare. Forta majora invocata si probata de una din parti in conditiile legii, exonereaza partile de obligatii – cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei – pe intreaga durata a fortei majore. Daca forta majora isi produce efectele pe o durata continua de 10 zile calendaristice fiecare parte poate solicita fara daune incetarea contractului.

Drepturi de autor (COPYRIGHT)

Intregul continut al acestui site: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea NUME FIRMA. si al furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Pentru raportarea unor incalcari a drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail contact@sharbektextil.ro.

Comentarii, Comunicari si Alte Date/Informatii

Este interzisa utilizarea acestui site pentru a posta sau transmite orice fel de material ilegal, de amenintare, fals, inselator, abuziv, de hartuire, defaimator, vulgar, obscen, scandalos, incendiar, pornografic, profan sau orice alt material care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat criminal, poate da nastere responsabilitatii civile sau viola orice lege. Compania va coopera deplin cu orice autoritati care aplica legea sau orice ordin judiciar care solicita sau ordona Companiei sa reveleze identitatea persoanelor care posteaza sau transmit astfel de informatii sau materiale; sunteti de acord in asa fel incat Compania, la alegerea sa, sa inceteze sau sa intrerupa utilizarea de catre dvs. a site-ului la nerespectarea Termenilor de Utilizare. In momentul suspendarii sau incetarii respective, dumneavoastra trebuie (a) sa incetati utilizarea site-ului si (b) sa distrugeti orice copii facute dupa orice parte a continutului sau. Nu veti considera Compania raspunzatoare pentru daunele, costurile, raspunderile, cheltuielile (inclusiv costurile avocatilor) si sumele pentru intelegerile legate de orice proces, pretentie sau actiune depusa de catre un tert impotriva Companiei drept rezultat al (a) neglijentei, proastei reprezentari, erori sau omitere din partea dvs. sau (b) incalcarii din partea dvs. a Termenilor de Utilizare si a legilor sau regulamentelor de aplicare.

Parteneri

In ceea ce priveste calitatea produselor, autenticitatea marcii precum si orice alte nelamuriri referitoare la o anumita marca sau un anumit produs, va solicitam sa va adresati reprezentantului marcii respective sau importatorului / producatorului din Romania; NUME FIRMA. avand calitatea de vanzator al produselor listate pe acest site.

Dispozitii Finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si Termenii de Utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. www.sharbektextil.ro isi rezerva dreptul de a inlocui clauza nula sau nevalida cu o clauza care sa corespunda scopului vizat, dar sa fie in acord cu legea.

Informatii generale

Prin site intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei de web www.sharbektextil.ro. Acest site este proprietatea exclusiva a NUME FIRMA. care il intretine si il administreaza.

Datele noastre:

NUME FIRMA.

Sediul social: –

Punct de lucru: –

Punct de lucru: –

Cod Unic de Inregistrare: –

Nr. de Ordine in Registrul Comertului : –

Email : contact@sharbektextil.ro;

Cont IBAN :  –

Banca: –

Capital social: –

Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

ANPC - Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului
Toate drepturile rezervate © Sharbek Textil
Accept
WhatsApp chat Scrie-ne pe WhatsApp