Scurt istoric
Sharbek Textil este o societate comerciala infintata la sfarsitul anului 1994.
In anul 1994 activitatea principal a societati era comert al tesaturilor importatesharbek_logo. Sediul societăţii este în Bucuresti, strada Lipscani 80.
In anul 1999 firma se extinde căpătand dimensiuni mai mari si mai multe filiale.
Firma Sharbek Textil s-a dezvoltat constant,la fel şi gama de ţesături,astfel că în anul 2001 a devenit una dintre cele mai renumite magazine.

Ce face Sharbek Textil
Sharbek Textil este o firma care se ocupa cu comert retail de tesaturi si accesorii vestimentare. Acest lucru se realizeaza prin 3 magazine situate in Bucuresti in zone centrale si comerciale si poarta denumirea societati. Magazinul Sharbek textil au inregistrat un succes deplin inca de la deschiderea primului magazin in anul 1994 datorita faptului ca piata romaneasca de tesaturi nu dispunea la momentul acela de un magazin cu o varietatea mare de tesaturi si accesorii.
Calitatea produselor – Fibrele din care sunt fabricate tesaturile importate sunt din cea mai buna calitate – matasuri naturale si sintetice, bumbace,casmir,cupru, inuri, lana, vascoze etc…
Calitatea servicilor – nu consta numai in serviciile de servire a consumatorilor, ci si in modul de solutionare a problemelor ce pot aparea pe parcurs,
Firma Sharbek textile este creată pe termen nelimitat şi nu există nici un motiv ca activitatea să fie oprită în următorii ani; din contră se va pune accent pe dezvoltarea firmei şi crearea de noi locuri de muncă.

Piaţa şi clienţii firmei
In general piaţa este formată din cumpărători care diferă între ei în privinţa dorinţelor lor, a localizării geografice, a comportamentului de cumpărare şi a practicilor de cumpărare. În cazul Sharbek Textil este pentru toate categorile cu un venit peste mic cu gusturi pentru toti.Toate acestea pentru a satisface cerinţele tuturor clienţilor,indiferent de varstă.

ANPC - Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului
Toate drepturile rezervate © Sharbek Textil
Accept
WhatsApp chat Scrie-ne pe WhatsApp